Translate

неделя, 11 юни 2017 г.






За да израснеш, трябва да изкорениш много,много боабаби.
За да се радваш на пеперуди, трябва да изтърпиш няколко гъсеници.
За да намериш щастието, трябва да се грижиш за една роза, въпреки бодлите  й.
За да видиш невидимото, трябва да отвориш сърцето си .
Най-истинската любов е тази, която ти помага да растеш, да се развиваш, да достигаш светлината на знанието. Тази любов, която те прави свободен, мислещ, смел и уверен, за да преследваш мечтите си.

Учебен център „Малкият принц“ ще помогне на родителите да покажат по този начин любовта си към своите деца. Ще бъде мястото, в което лесно се учи, докато се играе.
Работата в малки групи дава възможност да се обърне специално внимание на всяко дете, да се запази неговата уникалност и едновременно с това да се изгради доверие и уважение към другия, зачитане на неговите интереси и желание да работят заедно.

Учебен център „Малкият принц“ има за цел да пробуди интерес към четенето, да изгради умения за логическо мислене, да разпали любопитството към знанието, да развие въображението. Ние искаме децата ни утре да бъдат мислещи, интелигентни хора с богата обща култура и уверени в своите възможности.

Ако това е и вашата мечта,
елате заедно да я направим реалност!    

Учебният център гарантира успех в подготовката за тестовете за  външно оценяване /4 - 7 клас/, зрелостните изпити по български език и литература, математика, английски език, информационни технологии и природни науки.
Предлага качествена подготовка за кандидатстудентски изпити по журналистика, български език и литература, езикова култура, математика, информационни технологии и химия.
Тук е мястото, в което се създават и развиват умения в различни аспекти на познанието. Изнесените уроци в Исторически музей Карлово, Национален музей „Васил Левски“, Градска библиотека Карлово и комплекс „Старинно Карлово“ провокират творческата нагласа в децата и възпитават в дух на родолюбие.
Предлага ме Ви да придобиете знания в приятна и позитивна среда, в която звучи музика, и работят преподаватели, знаещи и амбициозни.

А таксите?!
Таксите са достъпни за всеки, който иска да инвестира в знанието.













Валя, Габи, Кристиян и Вики-
част от групата по творческо писане



Учебен център "Малкият принц"
адрес : ул. "Александър Стамболийски" № 14
гр. Карлово









1 коментар:

Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>