Translate

понеделник, 4 март 2013 г.

Мис и Мистър "Заимов" 2013


 На 1 март 2013 за четвърта поредна година ученическа компания „Заимов медия” при ПГ „Ген. Владимир Заимов” организира и продуцира конкурсът Мис и Мистър „Заимов”.Право на участие има всеки, който се чувства заимовец и има куража да покаже своята уникалност. В тазгодишното издание участваха 25 ученици от 8 до 12 клас.Те се представиха в два кръга-с ученическа униформа и с официално облекло. А след дефилето отговаряха на въпросите на журито.
В него участваха – Нели Пенева- директор дирекция „Обща администрация” в Община Сопот, Ненко Трифонов- бивш възпитаник на гимназията и управител на фирма „Итали”, Вера Башлийска - родител, Донка Минчева- директор на Центъра за обществена подкрепа в Сопот и Таня Караколева- секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви.

Участниците в конкурса бяха оценяване по три критерия: излъчване, визия и комуникативност.
С най-много точки Мис и Мистър „Заимов” 2013 станаха Иванка Иванова от 11а клас и Ивайло Върбанов от12 а клас. Те получиха уикенд в Банско, предоставен от Община Сопот, и по една чудесна торта от Георги Пилев.
Публиката гласува и избра за свое лице Кристиян Добрински от 11 в клас. Той също получи сладко изкушение от фирма „Тери 09” и ваучер за покупка от модното студио на фирма „Бандерол” ООД.
И както всяка година никой от участниците не остана без награда. Всички получиха рекламни материали и талон за 30% отстъпка от „Бандерол” ООД и едномесечна карта за посещение във фитнес център „Флекс”, предоставени лично от собственика Румен Христов.
Ето и останалите награди, които получиха чаровните заимовци:
Специална награда на Георги Алексиев- управител на ресторант „Къщата” гр.Сопот получи
Магдалена Кирилова / 9в кл/
Госпожица Излъчване стана Елена Минчева/ 9б кл./- награда на Вера Башлийска
Мис и Мистър Визия- Таня Георгиева / 10в кл./ и Ивелин Ковачев /10б кв./ – награда на фирма „Итали”.
Лице на Сопот- Кристиян Добрински  /11в кл./и Илиана Даруиш / 9 б кл/- награди от Местната комисия за борба с противообществените порояви.
Мис и Мистър Интелект- Десислава Гичева/11б кл/ и Велислав Ботов / 10б кл/ – награда от ЦОП- Сопот
Релаксиращ масаж от Тошка Милева за Спас Дадански / 12 а кл./.
Наградата на Бандерол ООД- за Тодор Писков- /12  г кл/
Награда за оригинален костюм за Спас Дадански – от ЦОП Сопот.
Фруктиери с плодове за водещите Томан Дамянов и Яни Ласкарев , за младия стилист Лъчезар Маринов и неговата асистентка Диляна Тодорова, предоставени от ЕТ „Емил Делков”
Награда и за чудесната Баба Марта / Пламена Николова от 10б кл./ , почетен гост на празника, от ЦОП гл. Сопот.
И по една мартеничка за членовете на журито и зрителите, изработени от Маргарита Червенкова, родител на ученик от 10 а клас.















Добавете надпис


От името на ученическа компания „Заимов медия” благодаря на всички, които помогнаха да се осъществи и тази година конкурса Мис и Мистър „Заимов”.

Снимките са дело на Георги Минков председател на ученическа компания "Заимов медия" 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>